Vaji i hithres ilaci me i mire natyral per 1001 probleme, ja si ta beni vete ne shtepine tuaj

Ja si ta përgatisni në kushtet e shtëpisë, duke ndjekur hapat e mëposhtëm: Merrni 6 grushte me hithra të njoma me gjithë kërcell. I vendosni në një blender elektrik, duke i shtuar 2 speca djegës, 200 ml vaj ulliri dhe duke i fruluar për 2 minuta. Më pas, masën e krijuar hidheni në një vazo qelqi. Mbylleni kapakun e vazos dhe mbulojeni vazon me letër alumini, duke e vendosur në një vend të errët për 15 ditë. Tundeni vazon 1 herë në 3 ditë.

Here’s how to prepare it at home, following the steps below: Take 6 handfuls of fresh nettle with whole stalk. Put them in an electric blender, add 2 chili peppers, 200 ml olive oil and fry for 2 minutes. Then, pour the created mass into a glass jar. Close the lid of the vase and cover the vase with aluminum foil, placing it in a dark place for 15 days. Shake the vase 1 time in 3 days.