Kurti tallet fort me mësuesit: Çmimet s’janë rritë veç për juve, mos po shkruan në markete që janë rritë veç për juve?

Kryeministri Albin Kurti është tallur me mësuesit që nuk paguhen as 500 euro, në këtë mënyrë:

“Ia kemi ofruar triumfin, ta publikojmë bashkë Pakon e përballjes me inflacion. Kam dashur që ata të bëhen pjesë e fitores, ju ka pëlqyer por nuk kanë pranuar pasi kanë dalë nga takimi

Triumfin do ta kishte BSPK me datën 2 shtator, e të mos detyrohesha unë ta publikoj pakon më 3 shtator.

Ata thoshin që janë rritur çmimet po nuk janë rritë në mënyrë specifike vec për arsimtarët dhe mësuesit.

Nëse në markete do të shkruhej çmimet e rritura vlejnë për arsimtarët dhe mësuesit, ky do të ishte një problem specifik”, tha Kurti./Periskopi