Qytetari nga Kosova: Kam parë UFO tri net rresht, e thirra policinë, NATO e ka parë incizimin

Besnik Lajqi, një koleksionues nga Kosova, në një intervistë që dha për emisionin “Abc-ja e mëngjesit”, tha se ka parë UFO në Kosovë.

Ai po fliste për një kërpudhë gjigante që thotë se e ka gjetur në fshatin Drelaj në bjeshkët e Rugovës, ku tha se kishte parë gjithashtu UFO në të njëjtin fshat.

“Para shumë vitesh në këtë fshat kam parë dhe Ufo. I pashë në qiell, në bjeshkë dhe thirra policinë. Ushtarakët e NATO-s panë filmimin. Kam parë 3 net, ndonjëherë nga 10 dhe 20 minuta. I kam parë dhe në Bosnje dhe kështu mendova se mos është ndonjë dhuratë nga ata.”, tha ai. /abcnews.al