“O ku je o i madh, Ѕtresin si e kam?” Ilir Meta takon Sali Lushën në prσtestë

Ish-bodyguardi i Sali Berishës dhe njëkohësisht dhe baba ii reperit të njohur Stresi, Sali Lushaj, ka marrë pjesë në prσtestën e kryetarit të Partisë së Lirisë, Ilit Meta.

Në momentin kur Meta po takohej me prσtestuesit që iu bashkuan thirrjes së tij ai shtrëngoi duart edhe me Sali Lushën të cilin e pyeti dhe për të birin, Stresin.

“O ku je o i madh, Stresin si e kam?”, thotë Meta teksa i jep dorën.

“Mirë!”, i përgjigjet ai duke buzëqeshur.