Adem Mikullovci i tha në sy: Këtë Ramush nuk mundem me ta fal

Ramush HaradinajAktori, Adem Mikullovci ndërroj jetë në moshën 83 vjeçare por la pas shumë kujtime nga jeta e tij.Përveç krijimtarisë së tij në politikë, ai u bë pjesë edhe e politikës në vitet e fundit

Të gjithë, pothuajse e dimë se i pari i partisë AAK ishte kundër këtij demarkacioni saqë i kishte përp lasur hartat por në fund ndryshoi qëndrim dhe befasoi të gjithë.I ndjeri, Adem Mikullovci në seancën e Kuvendit i ishte dejtuar Haradinajt duke i thënë se nuk do ta fal asnjëherë për qëndrimin që e ka ndërruar.