Zbulohet erëza që lufton sëmundjet mendore dhe përmirëson kujtesën mbas të 50’tave

Sipas ekspertëve, për të zhvilluar kujtesën tuaj mund ta mbushni ambientin ku ju rrini, studioni ose punoni me aromën e rozmarinës, ose thjesht mund të mbani një vazo plot me rozmarinë pranë jush. Në qoftë se kjo është e pamundur, përzieni një lugë vaj arre kokosi me pak lëng të përqendruar rozmarine dhe kur të keni nevojë për një kujtesë më të mprehtë, fërkoni pak nga kjo përbërje në kyçet e duarve.

According to experts, to develop your memory you can fill the environment where you sit, study or work with the aroma of rosemary, or you can simply keep a vase full of rosemary near you. If this is impossible, mix a spoonful of coconut oil with a little concentrated rosemary juice and when you need a sharper reminder, rub some of this mixture on your wrists.