Ja sa kushton Papagalli i këtij kosovari i cili mund të flasë! (VIDEO)

Në lagjen “Ulpianë” të Prishtinës ndodhet një dyqan kryesisht për peshq dhe shpend.
Çfarë bie më shumë në sy janë papagajtë të cilët mund të trajnohen që të mësojnë të flasin. Në një lidhje direkte me emisionin “N’Frekuencë” pronari i këtij dyqani flet për to. Ai jep disa këshilla të shpejta rreth kujdesit të tyre. Çmimi për ta fillon nga 500 euro.

Gjithashtu tregon se kryesisht interesi kryesor në dyqanin e tij është për peshq. Ai nuk harron të përmëndi edhe ndikimin që pandemia ka pasur mbi të dhe biznesin e tij.
Për më shumë në videon më poshtë.