100 mijë dollarë kush e kap këtë peshk

Një tregtar anijesh po i dërgon peshkatarët në një gjueti të pazakontë thesari për një peshk specifik, duke premtuar se personi që e kap atë do ta fitojë çmimin prej 100 mijë dollarësh.

Marina e Watson në Bluff City tha se peshku i quajtur Smallmouth bass, i pajisur me një etiketë, do të lëshohet më 12 qershor në liqenin e South Holson në ora 12:01 të mëngjesit, dhe anglezët do të kenë kohë deri në ora 11:59 pasdite të 13 qershorit për ta kapur atë.

Përfaqësuesit thanë që asnjë regjistrim nuk është i nevojshëm dhe se çdo karrem mund të përdoret, por peshku duhet të kapet me një shufër dhe mbështjellës për t’u kualifikuar për çmim.