“Isa Mutafa Zoti të lashtë shnosh për Buba Morinën!”

Pranoni ngushllimet e shqiptarve të “ndershem” të sojit juaj, edhe ti Baton Haxhiu, Shkëlzen Maliqi, Edi Rama, Hashim Polari dhe të gjithë rrethi juaj i ngushtë që keni punuar për Buben dhe Sërbin e madhe….
Ju pos ngushllimeve meritoni me …at…plus pak më teper.

Sipas “tanjugut” Bubes i ka mbetur zhigë mi pa aneksimin e Mitrovices por si duket ajo shkoj por amanetin e saj e të Rankovičit do ia kryni ju!

E pamja per “burra” hapet ne Klankosova kurse per “gratë” te gazeta Express!

Faik Alimehaj
Oh vdiça tuj kesh 😀😀😀😀👌 Halil Geci të Lumtë se je ka jav thur keto fjalë me perpikni…