Vushtrriasi tregon se si e mori nusen pa dasmë dhe pa ‘’izën’’ e familjes së saj (VIDEO)

Në emisionin radio-televiziv ‘’Hallakama e Verës’’ që nisi këtë të hënë, do të mund të ndjekni atmosferën verore nga qytete të ndryshme direkt nga vendi i ngjares.

Pishinat, bregdeti, festivalet, atraksionet turistike të vendit, e shumëçka tjetër do të keni mundësin ti shijoni bashkë me Hanën, Aganin dhe Blerinën.

E në emisionin e sotëm të realizuar në Vushtrri, ku është folur për martesën, një burrë ka treguar se si është martuar pa dasmë dhe pa dëshirën e familjes së nusës.