Gruaja E Cila Në Gjilan Punonte Për Rrogë 150 Euro, Kurse Tani Po Cudit Zvicrën Me Mjeshtritë E Saj

Shqipe Déf orel eshte me prejardhje nga Gjilani i Kosovës ajo eshte vendosur ne Zvicer dhe ka nje jet e te re.

Paraprakisht, ajo punonte nënjë furrë buke për një pagë mesatare prej 150 euro nëmuaj, që në k ontekstin politik e ekonomik është shumë vës htirë. Zvicrën e zbuloi gjatë pushimeve që i bëri tek prindërit e saj në Gjenevë.

Po gjatë kësaj kohe, ajo e takoi edhe dashurinë e madhe të saj, Philippe Déforel. Një vit më vonë, ata martohen dhe vendosen në Vuadens. Që nga dita e parë e punës, mjeshtri zviceran kishte theksuar se Shqipja është një punëtore e shkëlqyeshme, e ndërgjegjshme dhe puna e saj është e pastër. Ndërsa bashkëshorti i saj i k onfirmon këto e pitete duke shtuar se ajo është në gjendje t`i zhv endosë edhe malet me fu qinë e saj.