Soda e Bukës që djeg dhjamin e tepert! Përgatitja e saktë e recetes qe do t’i zhduk kilet shtesë

Dy fílxhan çaji të mbùshur me ujë të pastër. Tre lugë çaji plot me sodë buke. 1 lugë gjelle me lëng limoni. Ja si ta përgatisni në shtëpi: Merrni një enë të madhe dhe brenda saj shtoni ujin, sodën e bukës dhe lëngun e limonit dhe brenda në enën ku i keni hèdhur të gjitha, ju duhet që t’i pèrzíeni sa më mirë deri sa të krijohet një masë e bardhë e cila do t’ju ngjajë me një masë si një pastë.

Two teacups filled with clean water. Three teaspoons full of baking soda. 1 tablespoon of lemon juice. Here’s how to prepare it at home: Take a large container and inside it add water, baking soda and lemon juice and inside the container where you poured it all, you need to mix it as well as possible until it forms a white mass which will resemble a paste-like mass.