Larja e kokës me këtë çaj, 3 herë në javë do te zgjidhe problemin me te madh te vajzave dhe garave

Për të përgatitur çajin nevojitet një lugë nga bima e tharë dhe e grimcuar. Kjo masë hidhet në një gotë me ujë të nxehtë dhe lihet në qetësi për 15 minuta. Personave që kanë probleme me zbokthin u rekomandohet larja e kokës me çaj hithrash, 2-3 herë në javë. Në një enë rrihen 2 verdha vezësh, shtoni 1 lugë gjelle mjaltë, 5-10 vaj esencial hithre dhe 1 filxhan kafeje me çaj hithrash. Përziejini përbërësit dhe më pas masazhoni flokët.

To prepare the tea you need a spoonful of dried and crushed herbs. This mass is poured into a glass of hot water and left to rest for 15 minutes. People who have problems with dandruff are recommended to wash their head with nettle tea, 2-3 times a week. In a bowl beat 2 egg yolks, add 1 tablespoon honey, 5-10 nettle essential oil and 1 cup of nettle tea. Mix the ingredients and then massage the hair.