Mërgimtari nga Gjermania: Sa herë më gjobisin Policia në Kosovë, unë gëzohem

V ideoja e mërgimtarit Vesel Bajramaj nga Ferizaj, i cili për ditëlindjen e tij mori si dhuratë nga familjarët një fotografi të ish-presidentit Hashim Thaçi, është bërë v irale në rrjet.

Bajramaj, i cili është njëkohësisht edhe aktivist i PDK-së, në një p rononcim për Gazetën Demos mes tjerash tha se d ënimet që i merr në Kosovë i paguan me shumë qejf.

“Sa herë më d ënojnë policia në Kosovë unë gëzohem dhe ua them atyre më vjen mirë, e boj me shumë qef se e di që paska shtet, po paguj për shtetin tem, se kjo ka qenë edhe ëndrra jonë”, u shpreh ai.

Vesel Bajramaj i cili jeton dhe vepron në Gjermani që nga viti 1993, ka një simpati të madhe ndaj ish-presidentit Thaçi.