Çifti shpërthen në vaj në aeroport: Jemi mbetë vet, shumë keq, 6 fëmijë i kemi jashtë

Me mall e emocione të shumta priten si çdo herë mërgimtarët në aeroportin e Prishtinës. Ajo që e bën të veçantë këtë pritje janë familjarët dhe të afërmit që kanë në vendlindje.

Gazetare: Albulena Demaku

Duke folur për emisionin veror në T7, “Era Verë”, një çift tregon për fëmijët të cilët i ka të gjithë jashtë vendit.

Çifti ka ardhur nga Hasi i Shqipërisë, që të pres një nga vajzat që jeton në Londër. “Vështirë… pa fëmijë nuk ka jetë”, tha çifti.

Për të parë emocionet e tyre, ndiqeni videon në vazhdim.

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=6248635998528891