Gjyshja Merr Një Diplomë Universitare Në Moshën 85 Vjeçare

Një gjyshe palestineze ka një arsye për të festuar pasi u diplomua në moshën 85-vjeçare.

Edhe pse kushtet në Palestinë ishin të pafavorshme, jo vetëm për një zonjë të moshuar, por dhe për mosha më të reja, zonja Bhutto tregoi se nuk është kurrë vonë për të marrë një diplomë.

Ajo u diplomua në një shkollë të Studimeve Fetare, pasi u detyrua të linte shkollën dekada më parë. Vetëm disa vjet më parë asaj iu dha mundësia të realizonte ëndrrën e saj për një diplomë universitare. Në festën e vogël të diplomimit që organizoi, kishte edhe një tortë me një qiri dhe fis hekz ja rre.