Emocionuese: Mësuesi Shaban Gashi pensionohet, nxënësit dhe koIegët i bëjnë një organizim madhështor

Pensionimi i mësuesit është një moment tejet i vështirë.

Mësuesit Shaban Gashi i kanë bërë një organizim sa madhështor aq edhe emocional nga nxënësit dhe kolegët e shkollës.

Ky është momenti kur me lotë në sy përshëndetet me nxënësit dhe e lëshon shkollën:

VlDEO