Ja se e paguajti Robert Bojaj një kafe në Vlorë

DJ dhe moderatori i njohur, Robert Bojaj, po kalon një vikend të bukur me shoqëri në Radhime të Vlores.

Bojaj, ka demaskuar me një faturë kafeje portalet dhe mediat e ndryshme që po bëjnë propagandë për çmime astronomike në rivieren shqiptare.

Ai, ka treguar se një kafë në një nga hotelet më të mira të Vlores, me pamje panoramike, kushton më lirë se në Prishtinë, shkruan “Kosovarja”.

Ndryshe, Bojaj është i angazhuar në “ATV” në emisionin “N’frekuencë me Robin” dhe gjithashtu performon gjithëandej si DJ.