“Rasti i Imamit në Podujevë,/Besoj që tash e kuptoni… kombi është mbi fenë!”

Koci beson që tash e kuptojnë qytetarët atë që ka dashur të thotë për temën e shamisë në Kosovë.

Ai shkruan se nuk është kundër islamit por kundër dh unës dhe i mponimit të një kulture tjetër te ne.

Ai shkraun në Facebook se, për të kombi është mbi fenë.

Postimi i plotë:

Besoj që tash po e kuptoni për çka e kam pasë fjalën kur e kam t rajtuar temën e shamisë.

Jo. Nuk jam kundër islamit!

Por jam kundër dh unës, i mponimit dhe m anipulimeve me fe, ciladoqoftë ajo.

Jam kundër i mponimit të një kulture tjetër te ne.

Sidoqoftë, më duhet ta përsëris, për mua kombi ēshtë mbi fenë!