“O i pafytyrë, o burracak”, Sali Berisha i shkon përballë Edi Ramës, e ndalë sigurimi

Ish-kryeministri Sali Berisha është p ërplasur sot në Kuvend me kryeministrin Edi Rama, lidhur me a kuzat që ky i fundit i bëri në lidhje me g enocidin serb në Kosovë.

Kreu i PD u afrua p ërballë Ramës dhe e cilësoi atë b urracak, ndërsa tha se atë e ka ç mendur p rotesta e 7 Korrikut.

“O m burracak, o i p afytyrë, o i pa emër, ta tregoj unë ty! Të ka ç mendur 7 Korriku”, iu drejtua Berisha Ramës, ndërkohë që ndërhyri garda.