Ia shpëtoi jetën në avion, 17-vjeçari shkon ta takojë dhe falënderojë ish-ushtarin e UÇK’së

Para disa ditësh u fol per një ngjarje të ndodhur në avion ku i riu 17-vjeçar, Samir Haxha humbi n djenjat duke rr ezikuar të humbasë edhe j etën.

Por në të njëjtin avion ndodhej edhe Ridvan Tahiri, ish ushtaraku i UÇK-së i cili me ndërhyrjen e menjëhershme ia sh pëtoi j etén.

Gjate emisionit një video surprizë e futbollistit e mocionoo ushtarakun, duke premtuar në këtë mënyrë edhe takimin mes njëri-tjetrin.

Ky takim është realizuar, ku padyshim ka qenë shumë emo cionues dhe nuk kanë munguar as fotot e videot.