Albin Kurti vjen me nje zotim qe askush me heret nuk e ka bere, a mendoni se eshte me I miri ne Histori te Kosoves

Albin Kurti vjen me nje zotim qe askush me heret nuk e ka bere, a mendoni se eshte me I miri ne Histori te Kosoves

Albin Kurti e ka bere nje zotim Historik para popullit tone me vite nuk ka pasur kesi lloj njeriu te drejt qe na ka udhehequr me dinjitet dhe ideal.”Kurti;ZOTOHEM SE NUK DO TE KETE ASNJE INDIVID E AS GRUP ME TE FUQISHEM SE SHTETI”