Nexhmedin Spahiu thotë se stërgjyshi i Sllobodan Milloshevoqit ishte nga fisi shqiptar

Analisti mitrovicas, Nexhmedin Spahiu, ka ndarë në facebook një fotografi të vjetër të një burri veshur me tirqi, për të cilin thotë se kështu vishej stërgjyshi i Millosheviqit.

Spahiu tha se Millosheviqi i takon fisit Vasojeviq të Malit të Zi. Ky fis para 200 vitesh deklarohej shqiptar dhe i takonte besimit katolik.

Ai tha se edhe oficerët austriak të asokohshëm fisin Vasojeviq e konsideronin shqiptar.

Postimi i plotë:

Ja se si vishej stërgjyshi i Sllobodan Millosheviqit. Fisi i sotëm Vasojeviq në Mal të Zi, të cilit i takon edhe kryekrimineli, deri para 20.