“Q*ja bre nonen”, ushtari i FSK-së “hallakatet“ gjatë stërvitjeve (Video)

Në kuadër të marrëveshjes së bashkëpunimet mes Gradës Kombëtarë të Iowa-s dhe F orcës së S igurisë së Kosovës, ushtarët e FSK-së janë duke u stërvitur në poligonin e stërvitjes në Kampin Atterbury të shtetit të Indianës.

Nj ësitë janë duke zhvilluar stërvitje të përbashkëta u shtarake në poligonin e qitjes, të cilat janë publikuar përmes një video në faqen zyrtare të Gardës Kombëtare të Iowa-s.

Në këtë video përpos të sh tënave, dëgjohet edhe zëri i një ushtari të FSK-së duke sh arë në gjuhën shqipe, shkruan Gazeta Insajderi.

“Q*ja bre nonen”, dëgjohet ushtari në sekonden e 14 duke sh arë.

VlDEO: