Për një sekond shkatërrohet gjithçka, dallgët e mëdha i prishin dasmën çiftit

Çiftet përpiqen të gjejnë vende sa më romantike për dasmën, kujtimin e bukur të jetës së tyre.

Por ka raste kur gjithçka shkatërrohet në një moment të vetëm, siç i ndodhi një çifti në Hawai.

Sipas një video të publikuar nga mediat shihet sesi një dallgë e madhe shkatërroi një dasmë në Hawai ku fatmirësisht nuk raportohet për të lënduar, por torta është shkatërruar.

Tavolinat e rëna përmbys dhe të ftuar që u lagën ‘qull’.