Cfar E Shtiu Këtë Grua Britanike Që Ta Vizitoj Qaben/Ajo Frigoheshe Sepse Ishte Një Jomuslimane (VIDEO)

Ka shumë konfuzion nëse jomuslimanët mund të vizitojnë Medinën në Arabinë Saudite, megjithatë pasi hulumtova zbulova se jomuslimanët mund të vizitojnë, kështu që mora autobusin nga Jeddah për në Medine vetëm si një femër britanike e vetme. udhëtar për të parë se si ishte Medina, pasi gjithmonë isha ndjerë shumë i tërhequr nga ky qytet.

Ajo që më pëlqeu vërtet në Medine në përshtypjet e para është se sa mirë është kujdesur për turistët, gjë që ka plotësisht kuptim megjithatë sepse asnjë vend tjetër në Saudi nuk është kështu (përveç Mekës ndoshta), më pëlqeu kjo ndjenjë lehtësie dhe fakti që unë nuk ishte i vetmi turist atje!