Përhajr! Amerika vazhdon ta ndihmoj FSK-në edhe me pajisje tjera ushtarake

Amerika vazhdon ndihmën për Ushtrinë e Kosovës edhe me 200 pajisje Ushtarake, kundër minave dhe kundër ajrore F0rca e Sigurisë së Kosovës, që tashmë është ushhtria qe po paiset me shum Autobblinda.

Edhe rreth 200 qind pajisje ushtarake janë dhurauar nga AmerikaMadje 20 prej tyre pritet të jenë t ankse të renda k undër ajrore, 20 milimetra, e të cilat janë edhe të rezistueshme ndaj m inave.

Por, përveç këtyre do të ketë furnizim edhe me pajisje të tjera, të ngjashme me ato që kanë ardhur deri tash, siç janë Humvee.

F0rca e Sigurisë së Kosovës, që tashmë është ushhtria qe po paiset me shum Autobblinda. Edhe rreth 200 qind pajisje ushtarake janë dhurauar nga AmerikaMadje 20 prej tyre pritet të jenë t ankse të renda k undër ajrore, 20 milimetra, e të cilat janë edhe të rezistueshme ndaj m inave.