Kjo është vlera e donacionit që sapo ia dhuroi Gjermania FSK-së!

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, priti në takim atasheun jorezident gjerman të mbrojtjes në Kosovë, nënkolonel Franz-Josef Nolte, me ç’rast u nënshkrua Marrëveshje për donacion me Gjermaninë për dhurimin e kamionëve për auto-shkollën e FSK-së, vlera e të cilit është 405 mijë euro.

Ministri Mehaj shprehu mirënjohjen për mbështetjen e shtetit gjerman për të gjitha të arriturat e deritashme të Ministrisë së Mbrojtjes dhe FSK-së.

Gjithashtu, në këtë takim u theksua nevoja për avancimin e mëtejmë të bashkëpunimit bilateral edhe në të ardhmen në mes Ministrive dhe forcave të të dy vendeve, thuhet në njoftim.