Momenti kur mësuesi nga Malisheva me lotë në sy përshëndetet me nxënësit dhe e lëshon shkollën (VIDEO)

Pensionimi i mësuesit është një moment tejet i vështίrë.

Mësuesit Sadri Robaj nga fshati Astrazup i Malishevës, nxënësit e kësaj shkolle i kanë përgatitur një lamtumirë tejet emocίonuese mësuesit, çka ky i fundit me l ot në sy është përshëndetur me nxënësit.

Ky është momenti kur me l otë në sy përshëndetet me nxënësit dhe e lëshon shkollën: