Hoxha nga Podujeva: “Nuk ka kosovar, ne jemi shqiptarë dhe s’ka diskutim këtu”

Hoxhë Bekim Jashari nga Podujeva është shumë i afërt me bashkëvendësit e tij. Ndonëse pëlqen të shikojë futboll, ai asnjëherë nuk e ka përcjellë teksa ka luajtur kombëtarja e Kosovës. Madje, e mohon se ekziston një e tillë.
As termin kosovarë nuk e ka pjesë të fjalorit të tij.

Ai punon çdo ditë që të shoh bashkimin kombëtarë në mes të Kosovës dhe Shqipërisë.