Ky është shqiptari që përkrah protestat e maqedonasve kundër propozimit francez: Rroftë Maqedonia (VIDEO)

Shqiptari përkrah maqedonasve në protesta: V dekje f ashizmit-liri popullit, rroftë Maqedonia

Portalet maqedonase kanë shpërndarë lajmin duke vleresuar se një qëndrim i tillë është padyshim pozitiv në kohën kur krijohen tensione të panevojshme ndëretnike për shkak të shpërthimeve të individëve, nga nxitjet dhe dhe tensionet politike”.

“Dëshmi se bashkëjetesa është e mundur në Maqedoninë e Veriut dhe se shqiptarët, turqit dhe të gjithë të tjerët e respektojnë dhe e duan Maqedoninë është pikërisht Nasuf Iseini, me përkatësi etnike shqiptare, deklarata e të cilit u bë virale në Twitter”, shkruajnë portalet maqedonase.

Iseini thotë në videon e shkurtër “Vdekje fashizmit, liri popullit. Rroftë Maqedonia përgjithmonë”.

VIDEO: