E DHlMBSHME: V’des babai i dëshmorit të UÇK’së

Ka vdekur në moshën 83 vjeçare Aziz Islami, babi i dëshmorit Xhemshir Islami, shkruan portali rajoni.org.

Azizi ishte nga fshati Mikushnicë e Skenderajit, ai dhe familja ishte i shquar për çështje kombëtare duke i falur Kosovës edhe gj akun e tij për liri të vendit.

Lajmin për v dekjen e Azizit e kanë dhënë familjarët e tij për portalin rajoni.org.

Varrimi i të ndjerit do të bëhet nesër me datë 11.07.2022 në ora 14:00 në varrezat e fshatit Mikushnicë./rakoni.org