Erdogan: Shqipëtarët nën Perandorin Osmane jetonin si pashallar, e tash fukarallëku i myti

Presidenti turk, Recep Tayip Erdogan, i ka vlerësuar si të thella marrëdhëniet në mes të Shqipërisë dhe shtetit turk.

Madje, këto marrëdhënie ai i ka quajtur edhe si të pashoqe mes vendeve të tjera. Erdogan: Shqipëtarët nën Perandorin Osmane jetonin si pashallar, e tash fukarallëku i mytiPresidenti turk, Recep Tayip Erdogan, i ka vlerësuar si të thella marrëdhëniet në mes të Shqipërisë dhe shtetit turk. Madje, këto marrëdhënie ai i ka quajtur edhe si të pashoqe mes vendeve të tjera.