Kjo është shtëpia “modeste” në Marigona Residence ku jeton Ramush Haradinaj (PAMJE)

Shtëpinë e ndërtuar me mjete vetanake dhe me ndihmë nga bashkëluftëtarët menjëherë pas l uftës në lagjen “Dragodan” të Prishtinës, , Ramush Haradinaj e ka lëshuar me qira tash e një kohë.

Kryeministri i ri i Kosovës, bashkë me familjën e tij tani jeton në një lagje mjaft luksoze në Prishtinë, siç është “Marigona Residence”

Në deklarimin e pasurisë që ka bërë Haradinaj para se të ishte kryeministër në Agjencinë Antίkorrupsίon, shtëpinë e tij të re në “Marigona Residence” me 500 metra katrorë..

E ka blerë me kredi në vitin 2016 e që i ka kushtuar 202 mijë euro.