o Ramusho: “Kthej në shtet 200 hektarët na t’i japim 70 mijë euro“

Seanca e sotme e Kuvendit të Kosovës po vazhdon më a kuza e kundër a kuza.

Në këtë ditë ku po zhvίllohet debati për lίgjίn për paga, ka qenë Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ai që i ka bërë një propozim deputetit Ramush Haradinaj.

Kurti, i ka kërkuar Haradinajt ti kthej në shtet 200 hektarët dhe në këmbίm shteti do ti japë 70 mijë euro.

“Nuk ka nevojë t’ma bani gajlen se kush po zh gënjehet më zotίme t’mija. Me që mu dha propozimi që ministrat e mijë ti qoj te KEK-u, unë e kom një propozim për deputetin Haradinaj, le ti kthen në shtet 200 hektarë edhe na po ja japim 70 mije euro”, ka thënë Kurti.