Kjo grua piu lëng karote çdo ditë për 8 muaj dhe habiti mjekët nga ajo që i ndodhi

Ann Cameron ka një histori interesante. Në vitin 2012, Cameron iu nënshtrua një operacioni për shkak të kancerit në zorrën e trashë, që ishte në fazën e tretë. Pasi burri i saj humbi betejën me kancerin në mushkëri, ajo refuzoi kimioterapinë.

Ajo e tregoi historinë e saj në blogun chrisbeatscancer.com, aty ku njerëzit që i mbijetojnë kancerit i tregojnë historitë e tyre. Në këtë blog, ajo shkroi:“Në qershor të vitit 2012, u diagnostikova me kancer në zorrë dhe pasi e mora vesh këtë, refuzova kimioterapinë. Çdo ditë fillova të ndjehem më mirë, por pas gjashtë muajsh, testet treguan se kanceri ishte shpërndarë në mushkëri dhe kanceri i zorrës së trashë kishte hyrë në fazën e katërt”, tregoi Cameron.

Kështu, duke parë se trajtimet nuk po tregonin rezultat, ajo filloi të kërkonte metoda alternative për ta shëruar veten. Ajo gjeti historinë e një burri të quajtur Raplh Cole. Kur Cole ishte 26 vjeç, ai ishte diagnostikuar me kancer të lëkurës.Sipas Cole, ai e shëroi veten duke pirë çdo ditë lëng të bërë nga 2.5kg karota. Cameron vendosi ta provonte këtë metodë dhe filloi të pinte lëng karote në doza të ndryshme përgjatë ditës.

Sipas saj, pas tetë javësh, testet mjekësore treguan se kanceri kishte ndaluar së përhapuri, tumoret kishin filluar të zvogëloheshin dhe enjtja në gjëndrën e saj limfatike ishte reduktuar, shkruan pergatit.com.Katër muaj pas kësaj, gjëndrat i ishin kthyer normalitetit dhe tumoret kishin vazhduar zvogëlimin. Pas tetë muajsh, skanimet CT treguan se kanceri ishte zhdukur krejtësisht. Karotat janë përplot veti natyrale anti-kancer dhe korateni ndihmon në ndalimin e krijimit të qelizave të reja të kancerit.

Shpërndajeni me të tjerët këtë histori, sepse ndoshta do t’i ndihmoni dikujt që të provojë këtë metodë të Cameron dhe ndoshta të shërohet nga kanceri si ajo.