Mërgimtari që erdhi në Kosovë për herë të parë pas 58 viteve (VIDEO)

Shumë shqiptarë nga Kosova janë larguar dhe po largohen nga vendet e tyre për shkaj të kushtev të rënda ekonomike, por një rast u veçant ka ndodhur më mergimtarin i cili ka jetuar 58 vjet ka jetuar në Australi, shkruan Republika Online.

Djali i axhës i tij cili ka dalë për ta pritur tregon se edhe ai nuk jeton në Kosovë i cili jeton në Gjermani, ai erdhi pas vitesh në Kosovë dhe se ka lindur atje dhe nuk di ndonjë fjalë shqip dhe është martuar atje, mua pelqejë mikëpritja ishte fantastike isha shumë i lumtur që pas një fluturimi po e shoh familjen dhe vëndin e prindërve të mi thotë ndër te tjerash mërgimtari, shkruan Republika Online.

Për më shumë ndiqeni videon: