Edhe doktorët janë habitur! Ja receta që forcon kockat dhe gjunjët

Perberesit qe ju duhen jane : 10 lugë fara liri, 5 lugë gjelle farat e susamit të bluara, 50 g fara kungulli, 50g fara luledielli, 50 g grurë , 3 lugë rrush të thatë, 1 kg mjaltë livadhi
Pergatitja behet ne kete menyre: Vendosni grurin në ujë dhe të nesërmen derdhni atë ujë, hiqe grurin dhe hidhni ujë të freskët mbi të. Ditën e dytë do të fryhet dhe gruri do të aktivizohet. Ju gjithashtu mund të thithni rrush të thatë brenda natës para se të përgatisni përzierjen.

Ingredients you need are: 10 tablespoons flax seeds, 5 tablespoons ground sesame seeds, 50 g pumpkin seeds, 50 g sunflower seeds, 50 g wheat, 3 tablespoons raisins, 1 kg meadow honey
The preparation is done as follows: Put the wheat in water and the next day pour that water, remove the wheat and pour fresh water over it. The second day it will swell and the wheat will be activated. You can also soak raisins overnight before preparing the mixture.