Të rinjtë shqiptarë lëshojnë këngë patriotike në mes të serbëve që po festonin (VIDEO)

Disa të rinjë shqiptarë kanë lëshuar këngë p atriotike në mesin e një kolone me vetura ku serbët po festonin.

Në video ata shihen se janë në mesin e veturave ku disa persona po mbanin flamujë serb, ndërsa në veturën e shqiptarëve degjohet kënga “K omandant” e Gold AG dhe Ismet Bexhetit.

Nga ajo që dihet, është se kjo video është xh iruar në Bujanovc, ndërsa nuk dihet nëse serbët e degjonin këngën shqipe e cila kishtë zë të lartë, apo ndoshta ishin h abitur nga festa që bënin.