Policia e Kosovës largon tabelën me mbishkrimin ‘Republika e Serbisë’

Tabela në Zubin Potok me mbishkrimin ‘Republika e Serbisë-Kosova dhe Metohija’ e vendosur nga serbët është hequr nga Policia e Kosovës.Policia e Kosovës ka arritur që ta heq menjëherë tabelën provokuese që ishte vendosur në Zubin Potok nga strukturat paramilitare atje.

Metro ka mësuar se më të vendosur tabela me mbishkrimin ‘Republika e Serbisë – Kosova dhe Metohija’, autoritet kosovare kishin lajmëruar rastin tek organet e rendit dhe autoritetet e larta në Prishtinë.

.Ndryshe, kjo tabelë ishe vendosur në hyrje të komunës me shumicë serbe, Zubin Potok, në veri të vendit.Tabela nuk ekziston më pasi Policia e Kosovës e ka larguar atë, më poshtë keni dy foto nga vendi i ngjarjes.