Nuk do përdorni më ilaçe për gjumin, ky është çaji që do t’iu beje të flini si “qingj”

Vendosni ujin të ziejë në nxehtësi mesatare
Ndërsa prisni që uji të marrë valë, lani bananen me kujdes.
Prisni skajet e bananes duke mos ia hequr lëkurën.
Kur uji të ketë marrë valë, shtoni bananen.
Lëreni të ziejë edhe për 10 minuta. Hiqeni nga nxehtësia.
Hiqni me kujdes bananen më pas. Hidheni çajin në një enë të pastër.
Shtoni pak kanellë dhe kullojeni. Lëreni çajin të ftohet.
Ruajeni në frigorifer.

Bring the water to a boil over medium heat
While waiting for the water to boil, wash the banana carefully.
Cut the edges of the banana without removing the skin.
When the water has boiled, add the banana.
Let simmer for another 10 minutes. Remove from heat.
Carefully remove the banana afterwards. Pour the tea into a clean container.
Add a little cinnamon and drain. Allow the tea to cool.
Store in the refrigerator.