Mjafton ti lyeni këmbët me sodën e bukës dhe do t’i thoni lamturmire këtij problemi

Shtoni pak sodë buke dhe sapun në ujë dhe masazhoni këmbët dhe duart me këtë përzierje për të hidratuar lëkurën. Pastaj, lajini. Përdoreni atë për të bërë një deodorant natyral DIY i cili do të mbajësqetullat tuaja të freskëta për orë të tëra. Vetëm përzieni disa pika të vajit tuaj të preferuar esencial me 4 lugë sode buke. Pastaj, përdorni këtë kombinim në sqetullat tuaja

Add a little baking soda and soap to the water and massage your feet and hands with this mixture to hydrate the skin. Then, wash it. Use it to make a natural DIY deodorant which will keep your eyebrows fresh for hours. Just mix a few drops of your favorite essential oil with 4 tablespoons of baking soda. Then, use this combination in your armpits.