Këtij i thuhet lider, shikojeni si Erdogan ban “Xhenazën“ e një Hoxhe i cili v’diq! (FOTO)

Ai nuk pati nevoj për askend por të gjithë që morën pjesë patën nevoj për Te.

Cka don të thotë lajm?

Don të thotë të lajmrosh popullin për një ngjarje.

Dje u v arros një njeri në Stamboll, Mahmud efendiu.

Ngjarja ishte madhështore sepse u mbushën edhe sheshe edhe rrugë e rrugica, si dhe autostrada me popull për ta përshëndetur dhe nderuar Mahmud efendiun. Në varrimin e tij mori pjesë presidenti Erdogan. Ministri i jashtë Cavushoglu, Shkenctari dhe poitikani Ahmed Davut ogllu, udhëheqsi i komunitetit musliman në Turqi. Mahmud efendiu nuk kishte nevoj për ta por këta kishin nevoj për Mahmud efendiun prandaj dhe morën pjesë i gjithë aj popull.

Pyetja është. Përse të mos jet lajm në mediat tona?

Përgjigja është se. Këto mediat, vetëm media nuk jan e gjithcka tjetër po.

Mahmud efendiu as për mediat nuk pati nevoj por mediat patën nevoj për Te. Prandaj dhe populli nuki mbeti i pa informuar edhe pse mediat nuk deshtën që ta prezentojn si ngjarje e ditës në botën islame Ai u prezentua përmes njerzve të thjesht ashtu sic edhe u mbështet gjat jetës nga njerzit e thjesht.