“Jeta këtu është shumë më e vështirë”, rrëfimi i gruas nga Shqipëria që u martua në Kosovë

Tash e 20 vjet, punët e shtëpisë për Valbona Salihun janë bërë pjesë e pandashme. Pos viteve, mbi supet e saj peshon edhe përgjegjësia ndaj familjes. E ardhur nga Shqipëria si nuse në fshatin Syriganë të Skënderajt, ajo tregon mënyrën interesante të realizimit të kësaj martese me bashkëshortin.

#GJESI

Ndërkohë, që nga martesa fqinjët e saj ishin serbët dhe tregon se si ishin reagimet e tyre kur ajo u erdhi këtu.