Përse duhet t’i vendosni patatet në makinën e larjes së enëve

E doni purenë, pataten e fërguar apo të grirë? Nëse përgjigjja është PO, atëherë ky truk do t’ju lehtësojë plotësisht gatimin…

Nëse shpesh gatuani gjellë nga patatja, është me rëndësi të dini këtë truk, sepse do t’ju kursejë shumë kohë.

Në të vërtetë, nëse dëshironi të zvogëloni kohën e gatimit të patates, besuat apo jo, makina e larjes së enëve mund t’ju ndihmojë.

Para se të filloni t’i piqni, fërgoni apo t’i zieni patatet, duhet t’i lani – dhe kjo mund t’ju marrë shumë kohë.

Në vend që të lodheni mbi enëlarëse, thjesht vendosni patatet në makinë për larje të enëve dhe në shpejtësi lani.

Shumica e makinave sot kanë opsionin e shpëlarjes së shpejtë, andaj patatet në këtë mënyrë mund t’i përgatisni për vazhdimin e gatimit shumë shpejt.