E turpshme: shikojeni se çka i bën ky djalosh këtij të moshuari në “Rrugën C” në Prishtinë (PAMJE)

Një ngjarje e r ëndë ka ndodhur çaste më parë në rrugën C në Prishtinë.

P amje të r ënda janë transmetuar në media ku shihet dy persona teksa kanë dalë jashtë veturave të tyre dhe po z ihen.

Njëri nga ta g odet me g rushte në f ytyrë të moshuarin që shihet dhe në video.

Për këtë rast është kontaktuar edhe P olicinë e Kosovës, por të njëjtit nuk kanë dhënë akoma ndonjë përgjigjje.