Baca Avdi: Donika Gërvalla mendjen e ka në Serbi, Zbulon këtë gjë për nënën e saj!

Avdi Gjata ish i b urgosuri politik i viteve te 80-ta, historian, e profesor ishte mysafir në emisionin Kojshia Show

I mllefosur shprehu paknaqesit ndaj Ministres Donika Gervalla, ku tha se ajo veq shqip nuk di të flas dhe mendjen e ka në Serbi.

Ai zbuloi dhe nje f akt interesant për nënën e Donika Gervallës.

Ndiqeni minuten e 5 te emisionit!