Si u zu në rren Bllaca për SHIK-un, faktet që dëshmojnë që ai nuk ishte në SHIK kurrë

Emisioni Udhëve kishte publikuar f akte e përgjime të pakontestueshme që d ëshmojnë se Nazim Bllaca ishte a gjent i hershëm i UDB-së serbe. Ai ishte t rajnuar vite me radhë nga e prorët e tij serb për të dal pastaj në sheshin e Prishtinës e për ta a kuzuar SHIK-un për disa nga v rasjet e pasl uftës.

Por, gjatë dhënies së d ëshmive të tij në Gjykatat e ndryshme, ai kishte bërë disa gabime e lementare që d ëshmojnë se ai nuk kishte qenë asnjëherë pjesë e SHIK-ut. Edhe Kadri Veseli kishte treguar se këtë person nuk e ka takuar kurrë dhe kurrë s’ka qenë pjesë e SHIK-ut.

“Nuk kemi pasur aso n ofka siç thotë d ëshmitari i juaj. Kanë qenë tjera. Unë për shembull kam pasur n ofkë tjetër e jo “Luli”, siç më thërrasin shoqëria”, ka thënë ish-shefi i SHIK-ut.