Shqiptari Në Emigrim E Kishte Lënë Shtëpinë Bosh Në Atdhe, Komshiu I Bën Atë Që Se Kishte Menduar Kurrë

KRU “Prishtina” përmes Facebook-ut ka identifikuar një konsumator të papërgjegjshëm, i cili ia vjedh ujin e pijshëm një gruaje që jeton jashtë Kosovës.

“Në këtë fotografi, e realizuar nga vendi i ngjarjes, shihet qartë se si një gruaje që jeton jashtë Republikës së Kosovës ia vjedh ujin e pijshëm një konsumator i papërgjegjshëm, në afërsi.Konsumatori i papërgjegjshëm e largon gypin (13) dhe e vendos te gypi (16)”, thuhet në njoftim.