Nxehet keq Pal Lekaj, del keq nga kontrolli: “Zoti ju vraftë”

Komisioni për Ekonomi e ka shqyrtuar sot mocionin e Grupit Parlamentar të LDK-së për shkarkimin e Bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë.

Ky mocion s’ka kaluar pasi 6 anëtarët votuan kundër, ndërsa 3 ishin për.

Pas votimit, deputeti i AAK-së, Pal Lekaj tha “Zoti ju vraftë”.

LDK-ja me këtë mocion pretendonte se ZRRE-ja nuk e kishte marrë parasysh paralajmërimin për krizë dhe se kishte bërë shkelje e diskriminim ndaj konsumatorëve me vendimin për shtrenjtimin e rrymës.